Heips!

Tuli tosiaan mahdollisuus pitää muutama loma- tai vapaapäivä. Ihan tarpeeseen tuli, koska huomasin, että oli tosi vaikea rauhoittua ja pysähtyä. Oikeastaan tämä oivallus pienen loman tarpeesta tuli vähän mutkan kautta: innostuin yhdestä mahdollisuudesta ihan satasella, ja sitten kuitenkin huomasin, kun asiaa pohdin, että se ei nyt ole se mitä tarvitsen, vaan tuli ihan muu tarve, eli levon ja oman ajan tarve. Eli joskus tällainen päähänpisto ja kaipuu voikin viestiä jostain ihan muusta kuin itse siitä asiasta johon tuntee vetoa. Pitää oikeastaan tunnistaa, milloin on tarve kääntyä sisäänpäin, eli etsiä sitä muutosta itsestään, ja milloin taas on aika lähteä maailmalle sitä muutosta etsimään.

No, tämä muutamien päivien rauha ja reipas ulkoilu ja lepo tuotti sen, että eilen vein sitten pitkään aikomiani vaatteita Ison Omenan WST -liikkeeseen. WST tulee sanoista we started this, ja on second hand -puoti, johon siis voi viedä priimakuntoista, vähän käytettyä vaatetta, kenkiä, laukkuja ja asusteita. Alaosia eli hameita ja housuja ei ainakaan tällä hetkellä oteta vastaan. Ai niin, ja Marimekkoa on paljon 🙂 Löysin tämänkin kun olin jo ovella poistumassa.

20161011_150543-1

20161011_150431

Olen löytänyt WST:stä myös ihanan keltaisen villatakin, jossa on hapsuja etukappaleiden reunoissa.Merkki on muistaakseni Apanage, ihan tuntematon merkki kyllä minulle, mutta hyvä ja laadukas vaate.

Liikkeessä on myynnissä ja sinne voi viedä esimerkiksi Espritin, In Wearin, Marco Polon , Marimekon, Ril’sin ynnä muiden vähän parempien ja laadukkaampien merkkien vaatteita. Halpisketjujen tuotteita tai vintagea ei oteta myyntiin, ei myöskään juuri juhlavaatteita tai sesongin ulkopuolista tavaraa. Vaatteet katsotaan siellä saman tien, ja he päättävät mitä ottavat myyntiin. Itselle saa sähköpostilla listan siitä mitä on myynnissä, ja tilityksinä sitten myydyistä vaatteista 50% kauppahinnasta.

Liikkeeseen on mukava mennä, ja siellä saa rauhassa katsella, mutta apua toki löytyy tarvittaessa. Itse kierrän yleensä aina kaupan kun käyn Omenassa. Ja se on siis siellä uudella puolella, kolmas kerros. Vähän piilossa, mutta kun kiertää kerroksen niin löytää. Ai niin, ja verkkokauppa heillä on myös. Itse en ole käynyt kuin katsomassa, mutta tiedoksi niille, jotka asuvat muualla.

Tämä ei ole maksettu mainos, vaan ihan ilokseni suosittelen. Tällaista liikettä ainakin minä olen kaivannut:)

Edit 13.10. Lisäkivana on, ettei ostoksista tule paperista kuittia, vaan saat kuitin sähköpostiisi. Paperi vähenee, ja lompakonpullotus 🙂

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s